TRANSPORT KOMBETAR & NDERKOMBETAR

Ne transportojme mallra ne te gjithe Europen duke perdorur nje flote te pajisur me mjetet nga me modernet. Ne besojme ne aftesine tone per te transportuar ne kohe dhe me kosto optimale mallrat tuaja.

Infrastruktura jone

Terminali i kompanise sone ka nje siperfaqe prej 8000 m2 me nje infrastrukture bashkekohore si dhe me nje pozicion te favorshem gjeografik, vetem 2 km larg portit te Durresit.

Bashkepuno me ne

Ne nje bashkepunim ne me shume se 20 vite, kemi arritur te krijojme partneritet afatgjate me kompanite me serioze ne Shqiperi dhe jashte saj.

Kerko nje kuotim

Kontakto tani ne numrin tone per te kerkuar nje kuotim te shpejte:

+355(0) 52 900 222

Sherbimet Tona

Malaj-A Sh.P.K ofron nje game te gjere sherbimesh transporti dhe logjistike duke iu perkushtuar me seriozitet dhe profesionalizem!

TRANSPORT MALLRASH

Transport mallrash në të gjithë sektorët e industrive

TRANSPORT FRIGORIFERIK

Transport frigoriferik ne kushtet me bashkohore te mundshme.

MAGAZINIM

Ofrojme magazinimin e produkteve sipas deshires tuaj.

TRANSPORT SPECIAL

Ofrojme transport te makinerive apo paisjeve te ndryshme.

Pse Duhet Te Na Zgjidhni Ne?

Ne ju veme ne dispozicionin tuaj stafin tone te kualifikuar dhe me eksperience disa vjecare ne fushen e transportit.

SHPEJTESI

Garantojme mberritjen ne kohe dhe te sigurte te dergeses tuaj ne destinacion.

SIGURI

Mjetet tona jane te pajisura me GPS, me ane te cilit behet gjurmimi ne kohe reale.

SERIOZITET

Fale korrektesise dhe seriozitetit firmat me prestigjoze bashkepunojne me ne.

STANDARTE EUROPIANE

Flota e ” Malaj-A ” sh.p.k eshte ne perputhje me te gjitha ligjet dhe kriteret Europiane.

Galeri

Flota jone

20 Kamionë

18 Trailera

5 Trailera Frigoriferik

2 Pirune

Flota jone

Terminali i kompanisë tonë ka një sipërfaqe prej 8.000 m2 me një infrastrukturë bashkëkohore. Kemi një vendodhje shumë të përshtatshme gjeografike, vetëm 2 km larg portit të Durrësit.

20 Kamionë

Euro 5 & Euro 6

18 Trailera

5 Trailera Frigoriferik

Temp deri në – 20 °C

2 Pirunë

Klientet tane

Ku Ndodhemi

Na Kontaktoni

Stafi yne do t’iu pergjigjet sapo te shqyrtoje kerkesen tuaj. Faleminderit!

Dergoclear

Rreth nesh

Malaj – A sh.p.k. me një eksperincë prej më shumë se 23 vite, kemi arritur që sot të renditemi ndër partnerët më seriozë në transportin e mallrave në Itali, Gjermani dhe në të gjithë Europën.

Info kontakti

Autostrada Dr - Tr, Km.2, Shkozet, Durres, Albania

CEO: Agustin Malaj

+355 69 20 25 191 / +355 69 40 88 696

info@malaj-a.com

Përse duhet të zgjidhni Malaj

  • Shpejtësi
  • Siguri
  • Seriozitet
  • Staf të kualifikuar
  • Standarte europiane

Powered by DEA